Manchester:

Gikk viralt etter Solskjær-møte

Ole Gunnar Solskjærs (48) siste dag på jobben ble en helt spesielt dag for en heldig United-supporter.

TATOVERING: En supporter benyttet den spesielle anledningen til å gjøre noe litt utenom det vanlige. Video: Henrik Ljosland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Da Ole Gunnar Solskjær forlot Manchester Uniteds treningsfelt for siste gang som trener denne gangen, stoppet han ikke for journalistene.

Han stoppet imidlertid for et par heldige Manchester United-supportere.

En av dem var Luke Sellers.

Solskjær stoppet nemlig, gikk ut av bilen, og ga Sellers en god klem.

- Klemmen var fantastisk. Jeg tror begge to trengte den, forteller Sellers til Dagbladet.

Gikk viralt

Sellers tok også et bilde av klemmen og la det ut på sosiale medier. Bildet hans har mildt sagt tatt av på Twitter og hans innlegg har i skrivende stund over 45 000 likes.

Bildet ble også delt av den anerkjente fotballreporteren Fabrizio Romano, som så langt har over 120 000 likes.

- Jeg tror jeg har fått flesteparten på Twitter til å gråte i dag, sier Sellers.

Tok tatovering

Klemmen og bildet var slett ikke det eneste han fikk av Solskjær. Sellers fikk nemlig nordmannen til å signere United-tatoveringen hans.

Og det han gjorde med signaturen var også litt uvanlig. Søndag kveld var nemlig Dagbladet med Sellers på et tatoveringsstudio der han fikk signaturen foreviget på leggen. Se hele den seansen i videovinduet øverst.

- Er du fornøyd med tatoveringen?

- Ja, veldig fornøyd. Jeg trengte noe å fylle tomrommet med, og den fyller den fint. Og så er det et fint symbol til minne på denne bittersøte dagen.

SIER FARVEL: Tidligere manager for Manchester United Ole Gunnar Solskjær sier hadet til klubben etter å ha fått sparken. Video: Twitter / Manchester United Vis mer

Han sier at det hele var godt planlagt.

- Planen var å møte han og dersom jeg gjorde det, så skulle jeg be han signere leggen min. Da jeg møtte han så fikk jeg en selfie, og sa at han virkelig måtte signere leggen min.

- Hva sa han?

- Han anerkjente United-tatoveringen og det virket som han likte den. Han sa at det hadde vært en ære å være trener for Manchester United. Så klemte vi og han dro videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer