Gilardino reddet Milan

Da Mutu så ut til å bli helten.

Fiorentinas Adrian Mutu så ut til å bli helt i møtet med Milan, men Alberto Gilardino sørget for poengdeling med en sen scoring.

Gilardino hadde gitt gjestene ledelsen allerede etter fire minutter, men Adrian Mutu utlignet på straffespark et drøyt kvarter senere. Samme mann ga Fiorentina håp om lagets niende seier denne sesongen, og den tredje strake, da han satte inn sitt annet mål for kvelden. Det var snaue 15 minutter igjen av kampen da rumeneren avsluttet en kontring med å banke inn 2-1.

Det skulle likevel ikke holde kampen ut. Gilardino brukte hodet og stanget inn Andrea Pirlos corner i det siste ordinære spilleminuttet, og sørget for poengdeling.

Milan startet sesongen med ni minuspoeng på grunn av kampfiksesaken, og får en stri tørn med å hevde seg i toppen av tabellen denne sesongen. Laget fra motebyen er sjette sist i serie A med sine 14 poeng, mens byrival Inter ennå ikke har tapt en eneste kamp og har 39.

Fiorentina, som startet med 15 minuspoeng, ligger farlig til. Mutu og co. har bare to poeng å gå på i forhold til nedrykksplass.

(NTB)

REDNINGSMANNEN: Alberto -gilardino stanger inn utlikningen og redder Milan-poeng i bortemøtet med Fiorentina. Foto:AP
REDNINGSMANNEN: Alberto -gilardino stanger inn utlikningen og redder Milan-poeng i bortemøtet med Fiorentina. Foto:AP Vis mer