Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ginola krever seks rom og to Mercedeser

Tottenhams David Ginola har leverte sine krav til Aston Villa. Hvis ikke den franske vingen får like mye lønn som Roy Keane vil han ikke flytte fra London.

Ifølge The Sun vil faktisk 33-årige Ginola ha enda mer enn Manchester United-kapteinens ukelønn på 720 000 kroner i uka.

For i tillegg til lønna krever Ginola at klubben betaler for bosted i Birmingham. Han vil helst ha en villa med minst seks soverom, plassert på den riktige siden av byen.

Og han krever også at Aston Villa gir han og kona en førsteklasses Mercedes hver ved ankomst.

Villa-manager John Gregory er veldig ivrig etter å innlemme Ginola i stallen før Premier League-starten. Tottenham har akseptert et bud på 40 mill. kroner, og nå står det bare på at Ginolas krav blir innfridd.

- Hvis vi ikke har klart å løse dette innen neste helg, får vi bare innse at det ikke gikk og se etter andre spillere, sier Gregory.

Ginolas lønnskrav på 720 000 i uka velter trolig avtalen. Villas høyeste betalte spillere får i dag omlag 400 000. Og i går ble det klart at Benito Carbone ikke fortsetter i klubben.

- Folkene til Beni ville ha for mye penger. Jeg synes det er greit at spillere prøver å få så mye penger de kan. Men et sted går grensen, sier Gregory.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media