Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ginola på vei til Villa

Aston Villa har lagt inn et bud på 40 millioner kroner på David Ginola. Ifølge Sky Sports nettside har Tottenham godtatt budet.

- Aston Villa har lagt inn et bud på Ginola, og etter litt diskusjon har vi godkjent at David kan innlede samtaler med Villa, sier Tottenham-direktør David Pleat.

Ginola ble i 1998/99 kåret til årets spiller av kollegaene i Premier League, men har denne sesongen ikke levert varene i like stor grad.

I oppgjøret mot Manchester United i våres måtte den 33-årige franskmannen starte kampen på benken. Mange mener det har skåret seg mellom ham og manager George Graham.

David Ginola har totalt spilt 100 seriekamper og scoret 13 mål for Tottenham siden overgangen fra Newcastle i 1997.

<B>PLAYBOY: </B>Den franske playboyen David Ginola har vært Tottenham-fansens yndling.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling