Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ginola presset til å signere for Villa

David Ginola hevder han ønsket å bli værende i Tottenham, men likevel ble presset til å skrive under for Aston Villa. Les også alt om helgens øvrige overgangssaker.

David Ginola skrev i går under en toårskontrakt med Aston Villa etter å ha fått klar beskjed om at han ikke inngikk i manager George Grahams fremtidsplaner.

- Det ødela sommerferien min fullstendig da jeg hørte at Tottenham ønsket å selge meg. Jeg ba aldri om å bli solgt, sa Ginola i en kommentar til Soccernet.

Franskmannen kom til London-klubben sommeren 1997 for to millioner pund og blir nå solgt videre for en million mer. Til tross for sine 33 år mener Ginola selv han minst har to sesonger igjen på topplan.

- Jeg synes min innsats for klubben i hvert fall burde kvalifisert for en gratis overgang bort. Da hadde jeg i det minste stått friere ved valg av klubb, sier Ginola.

Ginola spilte til sammen 129 kamper og scoret 22 mål for Tottenham.

Petrescu til Bradford

Også Chelsea har bestemt seg for å selge en av sine støttespillere gjennom flere år. Rumenske Dan Petrescu ble igår lagkamerat med Gunnar Halle i Bradford for en million pund. 32-åringen kom til London-klubben fra Sheffield Wednesday i 1995, og endte opp med 209 kamper og 23 scoringer for Chelsea.

Også Mark Bosnich skiftet beite i helgen, da Manchester United og Celtic ble enige om en utlånsavtale på ett år for den australske landslagskeeperen. Dermed tyder vel det meste på at Bosnich ikke figurerer i manager Alex Fergusons fremtidsplaner.

Coventry solgte to

Før helgen meldte Dagbladet.no at Coventrys Robbie Keane var på vei til Inter. Denne handelen ble sluttført lørdag, men Coventry ga seg ikke med det salget. I går ble nemlig spissen Noel Whelan sendt til Middlesbrough for 2,2 millioner pund. Det kan åpne for mer spilletid for Runar Normann, som nå får to konkurrenter mindre i Coventrys angrep.

Nyopprykkede Charlton var også ute på handletur og snappet opp det finske stortalentet Jonathan Johansson fra Rangers. Kun forhandlinger om den personlige kontrakten gjenstår før en overgang verdt 3,75 millioner pund sluttføres.

Av de mer løse ryktene fra England denne helgen nevner vi at Crystal Palace-manager Steve Coppell ønsker å blåse liv i klubbens gamle helt Ian Wright. Palace tapte hele 0-6 mot andredivisjonslaget Millwall lørdag, og Coppell håper nå at Wright er spilleren som kan snu den negative trenden.

Helgens treningskamper (Premier League-lag)

Birmingham City 0-1 Tottenham

Blackburn Rovers 2-1 Everton

Gillingham 0-3 Manchester City

Hereford United 0-1 Aston Villa

Nottingham Forest 1-2 Leeds United

Porto 1-0 Sunderland

Portsmouth 1-1 Coventry

Reading 1-1 Southampton

York City 0-2 Manchester United

Bournemouth 1-4 West Ham

Bristol City 1-4 Charlton Athletic

Colchester United 0-3 Ipswich Town

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media