Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ginola-slalåm til semifinalen

Barnsley- Tottenham 0-1. David Ginola gjorde det igjen, han tok fram en scoring fra vidunderskuffen. Og en bedre søknad til Årets Spiller-utmerkelsen kunne ikke franskmannen levert. I et løp han per dato kjører jevnt med Uniteds Dwight Yorke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

David Ginola sendte Tottenham til semifinale mot Newcastle på Old Trafford på en måte bare han kan gjøre det. Eller Lasse Kjus om du vil, i et lyst fotballøyeblikk på alpinløkka. For det var slalåm på sitt ypperste - med Barnsley-forsvaret som staur - da Ginola plutselig satte fart. # Og driblet og driblet, holdt seg i balanse - og scoret.

Søndag spiller Tottenham ligacupfinale mot Leicester på Wembley. Etter to kamper som innhopper har Steffen Iversen all mulig grunn til å håpe på den. For uten Ginolas magiske føtter er ikke Tottenham mye framover. Det er bak i laget George Graham har gjort London-klubben til vinnere.

Tottenhams forsvar er så solid at sjøl Drillo blir fotballrørt ved synet. De holder linja, beveger seg som en enhet og gir nesten ikke bort sjanser i det hele tatt. Og da holder det så lenge du har en trollmann.

Ved navn David Ginola. # SUPERSCORER: David Ginola kjørte slalåm mellom Barnsley- spillerne og skjøt Tottenham til semifinalen i FA-cupen. # Foto: ALLSPORT/SCANPIX