VURDERER BOIKOTT: Tottenham-spilleren Giovani dos Santos er så skuffet over at broren ble vraket fra Mexicos VM-tropp at han ikke vet om han vil være med selv heller, sier brødrenes far. Her er Giovani i aksjon mot England og Leighton Baines og Ledley King sist uke. Foto: Gerry Penny, EPA/Scanpix
VURDERER BOIKOTT: Tottenham-spilleren Giovani dos Santos er så skuffet over at broren ble vraket fra Mexicos VM-tropp at han ikke vet om han vil være med selv heller, sier brødrenes far. Her er Giovani i aksjon mot England og Leighton Baines og Ledley King sist uke. Foto: Gerry Penny, EPA/ScanpixVis mer

Giovani (21) vil trekke seg fra Mexicos VM-tropp

Fordi broren Jonathan (20) ble vraket.

||| (Dagbladet): I dag er dagen for store skuffelser for mange VM-aktuelle spillere.

De foreløpige 30-mannstroppene til deltakerlandene skal slankes til de endelige listene på 23 navn som meldes inn til Fifa i dag. Selvsagt er det tøft å bli vraket, men det finnes de som takler det enda verre enn andre.

Mexico gjorde sitt endelige uttak i går. Blant de som ble droppet var 20-åringen Jonathan dos Santos Ramírez, som spiller for B-laget til Barcelona.

Det falt den ett år eldre storebroren Giovani dos Santos tungt for brystet. 21-åringen har vært lånt ut fra Tottenham til Galatasaray denne våren, og kom med i Mexicos VM-tropp.

Men nå er han usikker på om han vil være med på grunn av skuffelsen over vrakingen av broren, forteller brødrenes brasilianske far Zizinho.

- Gio er veldig lei seg, og vil være hjemme med oss. Han er der nå, og har det ikke bra. Vi vet ikke om han vil spille i VM eller ikke. Vi vet fortsatt ingenting, sier faren ifølge Daily Telegraph.

Men den vrakede lillebroren er ikke mindre sutrete enn storebror, ifølge pappa. Og senior støtter opp under den barnslige oppførselen.

- Jonathan fortalte meg at han kutter ut det meksikanske landslaget, og jeg ønsker ikke at han skal spille for dem mer uansett, sier Zizinho.

Her er mexico-troppen, og de andre som er offentliggjort.

INNE OG UTE: Mannen til venstre på dette bildet er klar for VM. Det er ikke Barca-kollegaen til høyre, Jonathan dos Santos. 20-åringen varsler at han ikke vil spille for Mexico igjen etter vraingen. Foto: Josep Lago, AFP/Scanpix
INNE OG UTE: Mannen til venstre på dette bildet er klar for VM. Det er ikke Barca-kollegaen til høyre, Jonathan dos Santos. 20-åringen varsler at han ikke vil spille for Mexico igjen etter vraingen. Foto: Josep Lago, AFP/Scanpix Vis mer