Gir bort minst 10 000 liter øl

Til første klubb som slår Bayern.

(Dagbladet.no): Øltørste tyske fotballsupportere venter i spenning på hvilket lag som stopper Bayern Münchens seiersrekke.

De har vunnet sine 15 siste seriekamper, og de seks første i årets sesong.

Nå har det tyske bryggeriet Bitburger lovet å tappe minst 10 000 liter øl til supporterne til det første laget som slår Bayern i Bundesliga.

- Både vi og fansen ønsker oss spenning i sesongen. Vi håper dette vil oppmuntre fansen til å heie enda mer på laget sitt. Vi har ingenting mot Bayern, men det må være spenning, sier bryggeriets talsmann Dietmar Henle ifølge nyhetsbyrået AP.

Hamburg, som ligger på andreplass, får første sjanse på lørdag. Hamburg har ikke tapt på 16 kamper, så Hamburg-fansen øyner nok et visst ølhåp.

Skulle de mislykkes, lover Bitburger å øke premien med 1000 liter.

VINNER OG VINNER: Willy Sagnol (t.v.), Martin Demichelis og Roy Makaay feirer nok en Bayern-scoring. Laget har 15 strake seire i Bundesliga.
VINNER OG VINNER: Willy Sagnol (t.v.), Martin Demichelis og Roy Makaay feirer nok en Bayern-scoring. Laget har 15 strake seire i Bundesliga. Vis mer
VIL TAPPE 20 000 HALVLITERE: Tyske Bitburger gir 10 000 liter øl til Hamburg-supporterne om laget deres slår Bayern München på lørdag. Deretter øker tilbudet med 1000 ilter for hver kamp Bayern spiller uten tap.