Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gir brunosten et nytt ansikt

Mens David Beckham reklamerer for hårgele og solbriller, tar Ole Gunnar Solskjær en mer folkelig vri: Han gir brød, melk og brunost et ansikt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble det kjent at fotballproffen stiller opp for brunost, i anledning skolestart. Solskjær skal pryde forsida på gudbrandsdalsosten og fløtemysosten i åtte uker framover.

Tidligere har han vært å observere på melkekartonger, og sammen med Øyvind Leonhardsen på «Proffbrød». Dermed er det duket for Solskjær-frokost både i glasset og på tallerkenen.

Storspilte

Om det var Manchester Uniteds samlede osteinntak som gjorde at de slo Juventus 4-1 i New York i går, er vel heller tvilsomt. Men gutta i rødt storspilte, jobbet knallhardt og scoret noen fantastiske mål. Kampens store spiller var Juan Sebastian Veron, som drev Juventusspillerne til vanvidd med sine elegante og presise pasninger.

Ryan Giggs åpnet fotballfesten med et perfekt skrudd frispark i krysset etter 24 minutter, før Solskjær dro en skuddfinte og serverte Paul Scholes i det 57. minutt. Tre minutter seinere gikk Veron elegant langs 16-meteren, og chippet ballen inn til van Nistlerooy med utsiden av høyrefoten. Målmaskinen dempet ballen på brystet, snudde 180 grader og banket ballen oppunder tverrleggeren.

Solskjær-mål

- Juan Sebastian Veron var kampens beste spiller, sa Van Nistlerooy etter kampen.

Brunostgutten Solskjær fikk æren av å avslutte med et skudd på direkten.

OSTEGUTTEN: Ole Gunnar Solskjær har lånt bort ansiktet sitt til brunost.