Gir dommeren skylda for dette beinbruddet

Nå hagler drapstruslene mot Standard-kapteinen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Axel Witsel og Standard Liege hudflettes i Belgia etter den karrieretruende grisetaklingen på Anderlecht-spiller Marcin Wasilewski.

Mens Witsel framstår som en angrende synder mener åpenbart Standard-kaptein Steven Defour at angrep er det beste forsvar. Den belgiske landslagsmannen gir nemlig dommeren mye av skylda for at Wasilewki nå ligger på sykehus med en maltraktert legg.

- Om dommer Efong Nzolo hadde reagert på en takling mot meg først, ville ikke dette skjedd, blir Defour sitert på i Sporza og en rekke andre belgiske medier.

- Fikk det de ba om

21-åringen følger opp med å si at Witsel ikke hadde noen intensjon om å skade Wasilewski, men at lagkameraten var uheldig og ville beskytte seg selv.  Enkelte vil kanskje hevde at Defour også nærmer seg ei grense der han burde vært beskyttet mot seg selv. Men ifølge fanstedet anderlecht-online.be, som siterer Sporza og Het Nieuwsblad, uttalte han i tillegg at «Anderlecht fikk det de ba om».

- Anderlecht fikk det de ba om. Vi gikk kanskje over streken her og der, men Anderlecht gjorde det samme. Uten å få kort, sier han ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer