Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gir godkjent til én av elleve Real-spillere

Mourinho gir opp kampen mot Barca.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Dagbladet fredag: Reals stjernekeeper til angrep på Mourinuo

(Dagbladet): Real Madrid - Espanyol 2-2.

Etter uavgjort hjemme mot bunnlaget Espanyol i går kveld var José Mourinho en slagen mann.

Bedre ble det ikke av Barcelonas storseier mot Atletico Madrid, som gjør at avstanden ned til Mourinhos mannskap nå er på hele 13 poeng.

Der og da ga Real-sjefen opp å forsvare La Liga-tittelen. Samtidig freste han mot egne spillere.

- Cristiano (Ronaldo) spilte bra, men lagkameratene hans gjorde ikke det. Innstillingen vår var god, men vi trenger å roe oss ned å få litt flaks. Spillerne gjorde en innsats og fortjente å vinne, men vi kastet bort flere store sjanser, sier Mourinho ifølge Fifa.com.

Til Reals hjemmeside sier Mourinho at hver eneste mann i klubben må ta seg sammen.

Profesjonell stolthet - Det handler om profesjonell stolthet, det handler om at hvert individ må se på sine egne ambisjoner. Du blir ikke lykkelig, du nyter ikke det som skjer, du taper for mange ganger og du er for langt unna målet du hadde. Men det finnes nye mål. Real Madrid er Real Madrid og må slåss i hver kamp, sier Mourinho.

Han forklarer det slik hvorfor han gir ligatittelen til Barcelona med 22 kamper igjen av serien.

- Det er umulig i praksis. Det er for mange poeng å ta igjen på dette niovået. Forrige sesong hadde vi en ti poengs ledelse i februar, og La Liga var vår, sier Mourinho.

Aldri før har han gitt opp så tidlig.

Ny opplevelse - Ligaen er ikke mulig. Dette er første gang i min karriere at jeg har hatt et lag som er så langt unna målet. Men jeg ønsker ikke å skapte noe drama ut av det. Det er bare en ny opplevelse i livet, sier Mourinho som har registrert at han er omstridt også utenfor Santiago Bernabeu.

BARE RONALDO VAR GOD NOK: Jose Mourinho  har vunnet ligaen med Chelsea, Inter og Real Madrid. Denne sesongen gir han opp før serien er halvspilt. Foto: AFP /PEDRO ARMESTRE / Scanpix NTB
BARE RONALDO VAR GOD NOK: Jose Mourinho har vunnet ligaen med Chelsea, Inter og Real Madrid. Denne sesongen gir han opp før serien er halvspilt. Foto: AFP /PEDRO ARMESTRE / Scanpix NTB Vis mer

- Den ikke sportslige siden har alltid eksistert, det er ikke noe nytt. Men vi spiller ikke så bra som før. Og når du ikke får resultater går det utover tilfredsheten og selvtilliten.

For Barcelona var seieren i går den 15. på 16 kamper, det er klubbrekord i La Liga - under lagets nye sjef Tito Vilanova. Midtbaneanker Sergio Busquets biter ikke på Mourinhos påstand om at ligaen er avgjort.

- Ingen trodde vi skulle havne i en slik posisjon, men Atletico og Real Madrid kommer til å kjøre på videre. Det er et godt forsprang, men vi er bare halvveis i sesongen, sier Busquets.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!