Gir gullet til Arsenal

Roy Keane tror ikke United klarer å passere erkerivalene.

(Dagbladet.no): Fleip eller fakta? Manchester United-kaptein Keane er ikke typen som gir opp. Likevel sier han til lokalavisa Manchester Evening News at Arsenal trolig stikker av med ligagullet til våren.

Bare fordi United er fem poeng bak med 13 kamper igjen.

- Vi kom bakpå i fjor også, og fikk mye press på oss. Hvis jeg skal være ærlig, tror ikke ikke på at Arsenal sprekker som de gjorde i fjor, sier Keane.

Pussig nok sa manager Alex Ferguson det samme forrige sesong - like før Arsenals formkurve dalte. Keane tror United må vinner hver eneste kamp, og at det gjør dem sårbare defensivt.

- Selvfølgelig er jeg bekymret. Vi har tapt fem ganger, og Arsenal ingen. Hvis du vil vinne et ligamesterskamp, er det best jo færre kamper du taper. Vi legger mye press på oss selv. Avstanden må ikke bli større.

Iren som i dag også åpner for en retur på det irske landslaget, innrømmer at han ikke er den største optimisten på Old Trafford.

- Det er rom for mye forbedring. Det sier jeg nesten hver dag uansett. Jeg er vår største kritiker. Til og med når vi holder nullen finner jeg ting vi kan kutte ut. Kanskje jeg er for kritisk, sier Keane.

Og kanskje det er derfor han har ledet laget til ligagull fire av de fem siste sesongene.

MISFORNØYD:</B> Roy Keane tror slaget er tapt dersom ikke Arsenal sprekker igjen - noe han har lite tro på.