Gir gullet til Arsenal

Roy Keane tror ikke United klarer å passere erkerivalene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fleip eller fakta? Manchester United-kaptein Keane er ikke typen som gir opp. Likevel sier han til lokalavisa Manchester Evening News at Arsenal trolig stikker av med ligagullet til våren.

Bare fordi United er fem poeng bak med 13 kamper igjen.

- Vi kom bakpå i fjor også, og fikk mye press på oss. Hvis jeg skal være ærlig, tror ikke ikke på at Arsenal sprekker som de gjorde i fjor, sier Keane.

Pussig nok sa manager Alex Ferguson det samme forrige sesong - like før Arsenals formkurve dalte. Keane tror United må vinner hver eneste kamp, og at det gjør dem sårbare defensivt.

- Selvfølgelig er jeg bekymret. Vi har tapt fem ganger, og Arsenal ingen. Hvis du vil vinne et ligamesterskamp, er det best jo færre kamper du taper. Vi legger mye press på oss selv. Avstanden må ikke bli større.

Iren som i dag også åpner for en retur på det irske landslaget, innrømmer at han ikke er den største optimisten på Old Trafford.

- Det er rom for mye forbedring. Det sier jeg nesten hver dag uansett. Jeg er vår største kritiker. Til og med når vi holder nullen finner jeg ting vi kan kutte ut. Kanskje jeg er for kritisk, sier Keane.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.