PUSTET LETTET UT:  Etter å ha bommet på straffe sikret Steven Gerrard Liverpool tre poeng hjemme mot QPR. Foto: NTB Scanpix
PUSTET LETTET UT: Etter å ha bommet på straffe sikret Steven Gerrard Liverpool tre poeng hjemme mot QPR. Foto: NTB ScanpixVis mer

Gir ikke opp CL-drømmen: - Vi skal prøve å sette press på lagene over oss

Optimistisk Gerrard.

• Liverpool - QPR 2-1 (1-0)

(Dagbladet): Et Liverpool-lag med lite å spille for møtte i dag et QPR med kniven på strupen.

London-laget måtte ha poeng for å fortsatt ha tro på fornyet Premer League-kontrakt.

Og det var bortelaget som startet best. Fem minutter var spilt da Sandro holdt på å sende dem opp i ledelsen.

Elegant Men Liverpool har mer kvalitet i laget - og det fikk vi se etter 20 minutter. Philippe Coutinho fikk ballen inne i boksen - og skrudde ballen elegant opp i lengste.

Lekkert. Lekent.

Og etter målet tok Liverpool fullstendig over på Anfield. Inn mot pause hadde både Gerrard og Sterling gode muligheter til å doble ledelsen - uten at de fant veien til nettmaskene.

Kjempemiss Det var Liverpool som hadde trykket i starten av den andre omgangen også. Lallana startet omgangen med å skyte like utenfor fra hjørnet av sekstenmeteren.

Raheem Sterling fikk alle sjansers mor

Lynvingen greide å bomme på åpent mål fra tre meter etter et perfekt innlegg fra Jordan Henderson. Sterling slo seg til hodet og skrek

Med rette.

Gerrard i fokus Liverpool kunne ha avgjort, men istedet utlignet Leroy Fer etter 73 minutter. Midtbanespilleren fikk stå helt alene inne i boksen og banket ballen inn i nota. Horribel markering fra Liverpool-spillerne der.

Og plutselig fyrte kampen på alle sylinderne.

Gerrard fikk muligheten fra krittmerket da Martin Skrtel ble revet ned av Nedum Onuoh i QPR-boksen. Men kapteinen, som har hatt en tung periode, bommet i det som var hans nest siste kamp på Anfield iført den røde drakta.

Minuttet etterpå fikk Onuoha sitt andre gule og en tidlig dusj.

Og jammen meg greide ikke Gerrard å rette opp igjen etter straffebommen. Like før slutt stanget han inn vinnermålet på en corner. Gledescenene som fulgte viste hvor mye det betydde for veteranen.

Det var det siste kapteinen gjorde i kampen - like etterpå ble han byttet ut til ellevill jubel fra Anfield-publikummet.

- Jeg har igjen en kamp på Anfield, og skal gjøre alt jeg kan for å få ett mål til. Men,det er helt ok for meg hvis dette var mitt siste mål for klubben, for det sikret oss tre poeng, sier Gerrard til Sky Sports etter oppgjøret.

Han fortsetter:

-  Vi skal gjøre vårt beste og prøve å vinne de siste kampene for å legge press på lagene over oss.

I trøbbel For QPR ble det en tung aften. Og tapet ble tungere å svelge når både Leicester, Sunderland og Aston Villa tok tre poeng i dag. Dermed er det sju poeng opp til sikker grunn for QPR.

Premier League-toget har nok forlatt stasjonen.