Aleksander Aamodt Kilde

Gir kjæresten klar beskjed

- Akkurat nå er det ikke tid for det, sier Aleksander Aamodt Kilde (30) til Dagbladet.

SUPERPAR: Alpinstjernene Mikaela Shiffrin og Aleksander Aamodt Kilde. Foto: Peter Foley / UPI / Shutterstock / NTB
SUPERPAR: Alpinstjernene Mikaela Shiffrin og Aleksander Aamodt Kilde. Foto: Peter Foley / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Nylig kunne alpinstjerna Ragnhild Mowinckel røpe at hun skal gifte seg med kjæresten Mathias Tangenes.

Moldenseren fikk en rekke gratulasjoner fra andre alpinister som blant andre Atle Lie McGrath, Thea Louise Stjernesund, legenden Lindsey Vonn og Mikaela Shiffrin.

Sistnevnte er kjæresten til Aleksander Aamodt Kilde. 30-åringen forteller han har lyst til å gifte seg med kjæresten Mikaela Shiffrin (28). Men ikke riktig ennå.

På spørsmål fra Dagbladet om han lar seg inspirere av landslagskollega Mowinckel, svarer Kilde:

- Det er mye inspirasjon i giftermål, men for min del er det litt tidlig ennå. Begge lever et veldig travelt liv, og vi vet at vi har det bra, så kanskje en gang i framtida, men akkurat nå er det ikke tid for det.

- Sjelden kombinasjon

For drøye to år siden avslørte Kilde at han hadde funnet lykken med Shiffrin. Med sine 88 seirer i verdenscupen tok amerikaneren seg forrige sesong forbi den svenske legenden Ingemar Stenmark som tidenes mestvinnende alpinist.

Kilde og Shiffrin ble på dagen et superpar - og de to får ofte spørsmål om forholdet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer