Gir Nicolas Anelka ultimatum

- Tiden er i ferd med å renne ut, sier West Brom-manageren.

 KREVER SVAR:  West Brom sier at det må høre fra Nicolas Anelka, etter at han torsdag i forrige uke meldte at han ville legge opp. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIA / NTB Scanpix
KREVER SVAR: West Brom sier at det må høre fra Nicolas Anelka, etter at han torsdag i forrige uke meldte at han ville legge opp. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIA / NTB ScanpixVis mer

West Bromwich ber om avklaring fra Nicolas Anelka om spissens framtid.

34-åringen har ikke trent med WBA etter at han torsdag i forrige uke meddelte at han ønsket å legge opp etter bare én kamp for «Baggies».

- Tiden er i ferd med å renne ut. Vi vil prøve å finne en løsning i løpet av dagen. Vi må prøve å få til et møte raskest mulig for å finne en løsning. Jeg må sette meg og snakke med Nicolas, sier West Brom-manager Steve Clarke til Express & Star.

Anelka kom til West Bromwich i sommer. Tidligere har franskmannen spilt for en rekke toppklubber.

- Vi må komme i kontakt med ham, eller han må komme i kontakt med oss slik at vi kan finne ut hvordan han har det, sier Clarke.

Senere onsdag var Anelka i møte med manager Steve Clarke, og klubben opplyste at franskmannen var kampklar.

- Albion kan bekrefte at Nicolas Anelka er tilbake på trening med førstelaget i morgen og tilgjengelig til søndagens kamp mot Swansea, heter det i en uttalelse fra WBA.

Nylig døde en av Anelkas nærmeste rådgivere. Dødsfallet gikk sterkt inn på spissveteranen.

(NTB)