HENGTE UT SPILLERNE: Phil Brown var misfornøyd etter førsteomgangen mot City 2.juledag i 2008. Den daværende Hull-sjefen bestemte seg for å la spillerne sitte skolerett foran fansen i pausen. Foto: Andrew Yates / AFP.
HENGTE UT SPILLERNE: Phil Brown var misfornøyd etter førsteomgangen mot City 2.juledag i 2008. Den daværende Hull-sjefen bestemte seg for å la spillerne sitte skolerett foran fansen i pausen. Foto: Andrew Yates / AFP.Vis mer

Gir Phil Brown skylda for Hull-nedrykket

Pauseutskjellingen ødela selvtilliten, mener Boateng.

||| (Dagbladet): Hulls sjanser til Premier League-spill er kun teoretiske.

0-1-tap hjemme for Sunderland i dag betyr at Hull trenger to seire, to West Ham-tap og 24 plussmål for å berge plassen.

I midten av mars ble Phil Brown sparket etter fire år i klubben. Resultatmessig har det ikke betydd noen forskjell for laget.

Hull-veteran George Boateng mener likevel at det er ekssjefens skyld at klubben rykker ned.

Midtbanespilleren hevder Browns påfunn i pausen mellom Hull og Manchester City 2. juledag 2008 ødela all selvtillit i laget.

Etter en begredelig førsteomgang, hvor Hull lå under 4-0 mot de lyseblå, bestemte Brown seg for å holde pausetordentalen ute på gressmatta istedet for i garderoben.

Siden den gang har Hull vunnet kun syv ligakamper.

- Etter det som skjedde på banen i Manchester prøvde alle å si til hverandre at det ikke var et problem, men det var det. Etter en stund fant vi ut at det var vanskelig å ha tillit til manageren, sier Boateng, ifølge nyhetsbyrået PA.

- Det ødela all selvtillit i laget.

I mellomtiden vurderer styret i klubben Ian Dowies fremtid i klubben, som altså etter all sannsynlighet spiller i Championship neste år.

Hull-sjefen har kontrakt ut sesongen.

- Det er ikke opp til meg. De med makta i klubben har en avgjørelse å ta, sier Dowie, ifølge PA.