Vinicius Junior

Gir Real Madrid-treneren hodebry: - Klubben er veldig bekymret

Stortalentet Vinicius Junior har imponert for Real Madrid Castilla, men har foreløpig ikke fått prøve seg på A-laget.

SPILLE PÅ A-LAGET ELLER LÅNES UT: Det virker å være spørsmålet for Real Madrid-talentet Vinicius Junior. Foto: REUTERS/Susana Vera/NTB Scanpix
SPILLE PÅ A-LAGET ELLER LÅNES UT: Det virker å være spørsmålet for Real Madrid-talentet Vinicius Junior. Foto: REUTERS/Susana Vera/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Akkurat nå er det få som savner superstjerna Cristiano Ronaldo i Real Madrid. De liljehvite klarer seg foreløpig bra uten storscoreren, og står med tre strake seire i La Liga med en målforskjell på 10-2.

Klubbens nye manager, Julen Lopetegui, har fått en god start i den spanske hovedstaden, men han har også allerede møtt på utfordringer.

For Real Madrid har hentet stortalentet Vinicius Junior (18) fra brasilianske Flamengo, for rundt 455 millioner kroner - noe som gjorde ham til tidenes dyreste spiller under 18 år.

Foreløpig glimrer han med sitt fravær på A-laget.

Klubbene ble enige om en overgang for brasilianeren mai i fjor, da han bare var 16 år. Først i sommer ankom han Madrid.

Den opprinnelige avtalen var at Vinicus først skulle komme til Spania juli 2019, med en mulighet for at han kunne komme et år tidligere. Det var ifølge spanske Marca spilleren selv som ville ta utfordringen i Spania allerede nå.

- Kan bli lånt ut

Madrid har lagt en plan for at 18-åringen skulle få utvikle seg best mulig. Det er ikke noen tvil om at Vinicius er et stort talent, men det er en stor overgang fra Brasil til Spania, både når det gjelder det taktiske og tekniske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer