Gir Ronaldo en beskjed til Messi her?

Ryktene florerer etter at superstjernen sa noe inn i kamera etter scoringen.

SIER NOE TIL KAMERA: Her sier Ronaldo noe før han gir et slengkyss til kamera. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger/NTB scanpix
SIER NOE TIL KAMERA: Her sier Ronaldo noe før han gir et slengkyss til kamera. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger/NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Det var under feringen av scoringen som senket Tsjekkia at Ronaldo sa noe inn i kamera før han ga et slengkyss. Du kan se av denne videoen at superstjernen sier et todelt ord. Det er ulike meldinger på hva som faktisk ble sagt, men det oppstod fort rykter på twitter om at det var en melding til Lionel Messi. (Mes-si).

Ronaldo har lenge stått i skyggen av Lionel Messi som igjen ble kåret til årets spiller. Etter EM-kampen mot Danmark ble portugiseren hånet med taktfaste rop. «Messi, Messi, Messi» runget under store deler av kampen.

Da han møtte pressen etter kampslutt ble Ronaldo spurt om nettopp dette. Og da var det en langt mer treffsikker Real Madrid-stjerne som svarte:

- Vet du hva han gjorde på denne tiden i fjor? Han var på vei ut av Copa America i kvartfinalen.

Andre vil ha det til at ordene Ronaldo brukte under feiringen av kveldens mål var «para ti», som betyr «til deg» på portugisisk. Ronaldo har nemlig en liten sønn som han liker å vise sin glede til, slik han blant annet gjorde da han scoret mot Danmark.