LYSTIG: Sir Alex Ferguson og Wayne Rooney spøkte og lo på treningsfeltet før oppgjøret mot AC Milan. Fullt så morsomt er det ikke at spissen muligens må stå over dagens kamp mot Wolves. Foto: Alessandro Bianchi / REUTERS.
LYSTIG: Sir Alex Ferguson og Wayne Rooney spøkte og lo på treningsfeltet før oppgjøret mot AC Milan. Fullt så morsomt er det ikke at spissen muligens må stå over dagens kamp mot Wolves. Foto: Alessandro Bianchi / REUTERS.Vis mer

Gir Rooneys entusiasme skylda for kneskaden

- Hvorfor gikk han ikke av? Jeg forstår det ikke.

|||• Direkte klokka 16: Premier League i livestudio.

(Dagbladet): Når Manchester United spiller mot Wolves i ettermiddag, er det for å tette ligaleder Chelseas luke på ett poeng.

Det må muligens skje uten Wayne Rooney.

24-åringen har slitt med et vondt kne siden før ligacupfinalen mot Aston Villa, men spilte likevel 86 minutter av treningskampen mot England på onsdag.

Wembley-matta var heller ikke til hjelp for hanglende fotballføtter. Gresset fikk skylda for Matthew Upsons fall i forkant av Egypt-målet, og Ferguson har tidligere delvis klandret gresset for Michael Owens langtidsskade.

Skuffet
- Capello må plukke det beste laget. En seier var viktig, så jeg legger ikke skylda på ham i det hele tatt, sier Ferguson, ifølge BBC.

- Jeg var mer skuffet over Wayne. Hvorfor gikk han ikke av? Jeg forstår det ikke.

Ferguson mener 24-åringens største problem er at han ikke kan si nei.

- Det er hans egen entusiasme som har forskyldt skaden. Problemet hans er at han ikke kan si nei, sier han.

Sitter aldri rolig
Skotten forteller om en konstant aktiv Rooney.

Til og med når laget ikke er på treningsfeltet, sliter han med å sitte i ro.

- Det er vanskelig å temme entusiasmen til Wayne. Han er hvileløs, og kan aldri sitte i ro. Han er alltid på farta. Til og med på hotellene beveger han seg fra ett bord til et annet. Hvis vi spiller borte i Europa går han rundt hele tiden.