Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gir seg etter OL

Susann Goksør Bjerkrheim dropper landslaget etter OL i Sydney.

- Jeg må lytte til kroppen min og den sier at det snart er nok, sier landslagskapteinen, som har spilt hele 288 landskamper og scoret 816 landskampmål.

Men hun blir ikke borte fra håndballen riktig ennå.

- Jeg har skrevet toårskontrakt med Nordstrand og den har jeg tenkt å overholde. Men landslaget i tillegg ville blitt for mye, sier Susann Goksør Bjerkrheim (30).

Hun og ektemannen Svein Erik Bjerkrheim hadde lenge et ønske om å avslutte karrieren som proffer et sted i utlandet, fortrinnsvis Tyskland, men har nærmest skrinlagt disse planene.

- Svein Erik har også en toårskontrakt å forholde seg til og har nok med å holde seg frisk. Hva som skjer etter at vi begge har fullført våre kontrakter er for tidlig å si, men vi har jo planlagt å få barn etter hvert, sier Susann.

Hun har vært plaget av et vondt kne i den senere tid, men under samlingen her har hun ikke hatt noen problemer. Hun måtte reise fra samlingen i Årdal etter at kneet hovnet opp, men har nå fått betennelsesdrivende piller av fotballandslagets lege Lars Engebretsen for å holde kneplagene i sjakk.

(NTB)

HØYDEPUNKTET: Susann Goksør Bjerkrheims største øyeblikk på håndballbanen - VM-gullet på hjemmebane i fjor.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media