Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Gir seg selv ti år - så blir han pensjonist i Spania

Elleve runder ut i Tippeligaen er det meste som forventet i øvre del av tabellen. Bortsett fra Haugesund, da.

SJEF I HAUGESUND:  Mark Dempsey har noe spennende på gang som trener for Haugesund. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
SJEF I HAUGESUND: Mark Dempsey har noe spennende på gang som trener for Haugesund. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): 16. mai tok trener Mark Dempsey (52) og hans Haugesund en sterk 1-0-seier borte mot Vålerenga. Laget ligger på femteplass i Tippeligaen, med heng på både sølv og bronse. Søndag venter serieleder Rosenborg på hjemmebane.

- Ja, jeg er litt overrasket over prestasjonen vår. Vi er et nytt lag, påpeker Dempsey, som er hovedtrener for et seniorlag for første gang.

Engelskmannen har vært mest kjent som Ole Gunnar Solskjærs assistent i Molde og Cardiff. Nå er han nummer én i Haugesund. Han gir seg selv ti år til som fotballtrener.

- Deretter flytter jeg til Spania for å nyte siste del av livet. Familien har et sted i Cabopino utenfor Marbella. Hun jeg er sammen med er glad i varmen, sier Dempsey til Dagbladet.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?