Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Gir spillerne ekstra lønn og bonus for å være sikker på at de kan betale ham for å spille»

Rasende på trenerprofil etter staffekritikk.

OMTALES SOM KJELTRING: Managerprofilen Neil Warnock anklages av sin tidligere spiller Jason Puncheon for å ta i mot penger fra spillere som vil inn på førstelaget. Foto: 
    REUTERS/Eddie Keogh/Files
OMTALES SOM KJELTRING: Managerprofilen Neil Warnock anklages av sin tidligere spiller Jason Puncheon for å ta i mot penger fra spillere som vil inn på førstelaget. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/Files Vis mer

(Dagbladet): Crystal Palace tapte 2-0 mot Tottenham i helga og Jason Puncheons straffemiss tidlig i kampen ble den store snakkisen.

På stillingen 0-0, etter bare åtte minutter, banket Puncheon ballen mange meter utenfor målet. Crystal Palace-spilleren er rasende etter kritikken som kom etter kampen, og spesielt fra tidligere manager og fotballekspert Neil Warnock som uttalte seg på TalkSPORT.

Slakter gamletreneren «En ting jeg ikke aksepterer er meninger fra en kjeltring som har ødelagt fotballen, Neil Warnock. Mannen som signerer spillere og gir dem ekstra lønn og bonus for å være sikker på at de kan betalte ham for å spille på laget eller være med på benken», skriver Puncheon på Twitter.

«At han i det hele tatt kan uttale seg om trening er sjokkerende. Han var jo selv aldri der», fortsetter han.

27-åringen var rask med å slette utspillene på nettstedet. De grove beskyldningene kommer etter at Warnock uttalte seg som Crystal Palace-spilleren rett etter kampen.

Trente QPR Warnock og Puncheon jobbet sammen i Queens Park Rangers for noen sesonger siden.

Warnock er for tida uten managerjobb. Han trente Leeds United i 2012/2013. Før det var han i QPR og Crystal Palace.

KJEMPEMISS: Crystal Palace-spiller Jason Puncheon bommet på straffespark mot Tottenham i helga og likte dårlig kritikken fra Warnock etterpå. Foto: AP Photo/Alastair Grant
KJEMPEMISS: Crystal Palace-spiller Jason Puncheon bommet på straffespark mot Tottenham i helga og likte dårlig kritikken fra Warnock etterpå. Foto: AP Photo/Alastair Grant Vis mer

Puncheon var på lån i QPR i 2011, men fikk bare to kamper for London-klubben. Han har vært i Southampton siden 2010, men har vært lånt ut til en rekke klubber. For tida er han lagkamerat med Jonathan Parr i Crystal Palace.

Crystal Palace-sjef Tony Pulis sa følgende om missen den store straffemissen etter kampen:

- Han ombestemte seg i tilløpet like før han traff ballen, og det er sannsynligvis derfor han bommet så grovt. Du kan ikke gjøre det. Du må bestemme deg på forhånd og holde deg til valget, sa Pulis ifølge Talksport.