Gir ut bok: - Alkohol, kvinner og gambling

Nicklas Bendtner skal fortelle sin versjon om opp- og nedturene, både på og utenfor banen.

STJERNESPILLER: Nicklas Bendtner i debuten for København. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix / NTB scanpix
STJERNESPILLER: Nicklas Bendtner i debuten for København. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nicklas Bendtner (31) er kanskje ikke lenger Danmarks beste fotballspiller, men han er fremdeles den kanskje aller største stjerna.

Spissen har vært i søkelyset siden han slo gjennom i ung alder og dro til Arsenal. I motsetning til andre danske stjerner, som Christian Eriksen, har Bendtner også hatt en tendens til å gjøre seg bemerket utenfor fotballbanen.

F.C. København-spilleren har fylt metervis med spalteplass opp gjennom åra, men nå skal han fortelle historien med egne ord. Neste måned gir Ståle Solbakkens elev ut en selvbiografi.

- Vill, gøy og hard

«Nicklas Bendtner - Begge sider» utkommer på Politikens Forlag 5. november, og er skrevet av forfatter og journalist Rune Skyum-Nielsen.

- I januar satte jeg meg ned og fortalte min historie til en forfatter, som jeg turte å være dønn ærlig overfor, skriver Bendtner om prosessen.

De to skal ha pratet sammen over en periode på to måneder, hvor fotballspilleren delte historier om alt fra sportslige høydepunkter til «alkohol, kvinner og gambling», skriver forlaget.

- Det var en vill, gøy og til tider hard tur «down memory lane», men heldigvis kan det brukes til noe. Det har gjort meg klokere på hvem jeg er, hvem jeg gjerne vil være, og hvorfor ting har blitt som de har blitt. Derfor ser jeg fram til å dele min historie med verden, skriver Bendtner på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer