Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Giroud beklager til familien og Arsenal etter sex-skandale

Men Arsenal-stjernen kan ha blitt lurt av undertøysmodell.

SEX-SKANDALE: Arsenal-spilleren Olivier Giroud beklager til familien og Arsenal etter sex-skandale. Foto: AFP Photo/Andrew Yates/NTB Scanpix
SEX-SKANDALE: Arsenal-spilleren Olivier Giroud beklager til familien og Arsenal etter sex-skandale. Foto: AFP Photo/Andrew Yates/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En ordinær utroskapsskandale med en fotballproff? Eller ble Arsenal-spilleren Olivier Giroud (27) lurt av undertøysmodellen Celia Kay?

For skandaleoppslaget i The Sun avslører mer enn at Giroud og Kay delte hotellrom.

Lurt? Avisa gjengir nemlig bilder som både viser Kay ankomme og forlate luksushotellet Four Seasons i London, og kan fortelle at Kay var der i litt over tre timer. Avisa oppgir også at de to befant seg på romnummer 506.

Mye tyder på at det ikke var tilfeldig at The Sun-fotografen sto utenfor hotellet og tok bilder av Kay, som på bildet der hun forlater hotellet prater i mobiltelefon og ser rett inn i kameralinsa.

Men Giroud og Arsenal startet med å benekte oppslaget i The Sun, men etter at avisa trykekt nye bilder tatt av Kay på innsiden av hotellrommet har han lagt kortene på bordet og beklaget.

Bildene Kay har tatt på innsiden av hotellrommet viser blant annet Girouds Arsenal-trøye og Giroud på vei ut av toalettet bare ikledd en liten truse.

- Jeg beklager Skandalen gir han ikke bare familietrøbbel. Arsenal-manager Arsene Wenger har nemlig strenge regler på slike aktiviteter. I tillegg hjalp det nok heller ikke at Giroud fikk klubbens advokater til å skrive til avisa og insistere på at oppslaget ikke kunne stemme.

- Jeg beklager til min kone, min familie, våre venner og manager, lagkamerater og fans, skrievr Giroud på Twitter.

- Jeg må nå kjempe for å få tilgivelse fra min familie og klubben. Ingenting annet betyr noe i øyeblikket, skriver han videre.

Den franske fotballproffen gjentar deretter meldingene på fransk.

SKANDALE-OPPSLAG: Sex-skandalen var på forsiden av den irske utgaven av The Sun on Sunday. (Faksimile)
SKANDALE-OPPSLAG: Sex-skandalen var på forsiden av den irske utgaven av The Sun on Sunday. (Faksimile) Vis mer
Hele Norges coronakart