Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Giroud benkes etter sexskandalen med undertøysmodell

Ble avslørt på hotellrom.

 VARMET OPP:  Olivier Giroud  før gårsdagens kamp mot Bayern München. Foto: Ian Kinton / AFP / NTB Scanpix
VARMET OPP: Olivier Giroud før gårsdagens kamp mot Bayern München. Foto: Ian Kinton / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En ordinær utroskapsskandale med en fotballproff? Eller ble Arsenal-spilleren Olivier Giroud (27) lurt av undertøysmodellen Celia Kay?

Ryktene er mange etter at undertøysmodellen ble fanget av en The Sun-fotograf som tilfeldigvis ventet i gangen.

Beklaget Giroud nektet først, men måtte ut i pressen og legge seg flat etter at avisa hadde bilder av spissen inne på hotellet i undertøy. 

Olivier Giroud beklaget til sin kone Jennifer, familie og venner, via Twitter.

Og nå er han tydeligvis blitt svært sliten.

Giroud ble vraket i helgens kamp mot Liverpool i cupen. Han var for sliten, sa Arsene Wenger.

Utslitt Om så var tilfelle, tenkte mange at han ble spart til gårsdagens oppgjør mot Bayern München. Da han igjen ble vraket til fordel for unggutten Yaya Sanogo, som knapt har spilt i år, sa Wenger:

- Det var ingen straff. Det var en beslutning basert på de siste kampene. Giroud er sliten, sier franskmannen til The Guardian.

En av Wengers mest betrodde menn denne sesongen har i hvert fall ikke vært seg selv den siste uka.

Henger sammen Neppe tilfeldig, tror leder i Arsenals norske supporterklubb, Bjørn Furuheim. Han er klar på at Giroud straffes etter sexskandalen med undertøysmodellen.

- Det henger sammen med det i media. Hva han har gjort er uvesentlig for oss, men det er ikke bra å drive på sånn. Det er dårlig oppladning, og han bar preg av at han var sliten i Palace-kampen, sier Furuheim til Dagbladet.

I motsetning til Wengers forklaring, er lederen i supporterklubben klar på at det er en straff.

- Det var et signal til Giroud. Og det er viktig at klubben gjør det når han surrer med kvinnfolk på natta. Det er en stor feil å gå oppe på natta, Det er ikke akseptabelt i innspurten i Premier League. Kall det gjerne en straff, sier lederen.

Furuheim tror Wengers straff er over nå. Yaya Sanago har kommet inn og gjort sakene sine bra, men er ikke den erfarne spissen Wenger kommer til å stole på i innspurten.

- Vi er avhengige av å ha alle på plass. Giroud har hatt en god sesong. Han er ikke i Suarez-klassen, men har gjort sakene sine bra.  Det er tynt i rekkene, men Giroud må vise seg fram som en profesjonell fotballspiller, gå en runde med seg selv og komme tilbake ganske fort, sier Arsenal-supporteren.

Tøff innspurt Furuheim gleder seg til innspurten. Arsenal er fortsatt med og kjemper om seieren i Premier League, Champions League og FA-cupen.

Laget har et knallhardt program i mars, med bortekamp mot Tottenham og Chelsea, hjemmekamp mot Manchester City og cupkamper.

- Jeg er positiv. Vi fikk et stort løft etter at vi revansjerte tapet mot Liverpool. Det er nå sesongen avgjøres. Vi må ha litt stang inn, og går inn i en veldig viktig periode. Vi ser det etter mars, men jeg håper og tror vi kommer oss godt gjennom den perioden.

 TØFF TID:  Olivier Giroud har ikke vært seg selv etter The Sun avslørte at han var på et hotellrom sammen med Ceilia Key natta før kampen mot Crystal Palace. Foto: NTB Scanpix / Twitter.
TØFF TID: Olivier Giroud har ikke vært seg selv etter The Sun avslørte at han var på et hotellrom sammen med Ceilia Key natta før kampen mot Crystal Palace. Foto: NTB Scanpix / Twitter. Vis mer
Hele Norges coronakart