Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Giroud i VM 2018

Giroud forlot banen med blodig hodeskade: Nå står åpningskampen i fare

Chelsea-spiss Olivier Giroud har pådratt seg hjernerystelse og skaper bekymring i den franske landslagstroppen før deres første VM-kamp mot Australia lørdag.

HODEBRY: Giroud har fått hjernerystelse. Her med plaster i pannen. Foto: REUTERS/Maxim Shemetov
HODEBRY: Giroud har fått hjernerystelse. Her med plaster i pannen. Foto: REUTERS/Maxim Shemetov Vis mer

Giroud måtte forlate banen blodig med hodeskade i lørdagens 1-1-kamp mot USA. Skaden skjedde etter en snau times spill da Giroud og USAs Matt Miazga dunket i hverandre etter en corner.

Nå viser det seg at den Chelsea-spissen har pådratt seg hjernerystelse, noe som gir den franske landslagssjefen, Didier Deschamps, hodebry før VM.

- De neste 48 timene skal vi passe på at Giroud ikke rører en ball med hodet, etter at han pådro seg hjernerystelse mot USA, sier Deschamps ifølge Sky Sports.

Han slo samtidig tilbake mot kritikerne som mener Giroud ikke er god nok for «Le Bleus».

- Ikke forvent at Giroud skal drible tre eller fire motspillere, men ikke sett spørsmålstegn ved hans kvaliteter. Se på hva han utretter, målene han scorer, enten de er vakre eller ikke. Det er det som er viktig. Han er en avslutter.

I VM skal Frankrike møte Danmark, Australia og Peru i gruppespillet. USA klarte ikke å kvalifisere seg til mesterskapet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media