Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Olivier Giroud bytter London-klubb

Giroud klar for Chelsea

Chelsea fullførte onsdag kjøpet av den franske landslagsspissen Olivier Giroud fra byrival Arsenal.

Olivier Giroud forblir i London, men bytter ut Arsenal med Chelsea. Prislappen skal ligger rundt 18 millioner pund. Foto: Chelsea FC
Olivier Giroud forblir i London, men bytter ut Arsenal med Chelsea. Prislappen skal ligger rundt 18 millioner pund. Foto: Chelsea FC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

31-åringen koster 18 millioner pund (195 millioner kroner) og har signert en 18 måneder lang kontrakt. Passende nok får han også draktnummer 18.

- Chelsea er et av de største lagene i Premier League. De har vunnet kanskje flest trofeer av alle de siste seks-sju årene. Det er en diger klubb, og jeg er stolt av å signere for Chelsea. Jeg gleder meg til å spille her, sa Giroud til klubbens nettsted.

Overgangen var et viktig ledd i en trekant av overganger mellom Arsenal, Chelsea og Borussia Dortmund som gjorde det mulig for Arsenal å signere Pierre-Emerick Aubameyang.

Den tyske klubben ville ha en erstatter før Aubameyang fikk gå, og fikk det da Chelsea etter å ha hentet Giroud lot belgiske Michy Batshuayi reise til Dortmund på en leieavtale.

Giroud scoret 105 mål på 252 kamper for Arsenal etter overgangen fra Montpellier i 2012.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!