MATCHVINNER:Arsenals Olivier Giroud gratuleres av Lukas Podolski. Den franske spissen var eneste målscorer i seieren mot WBA. Foto:  REUTERS/Dylan Martinez
MATCHVINNER:Arsenals Olivier Giroud gratuleres av Lukas Podolski. Den franske spissen var eneste målscorer i seieren mot WBA. Foto: REUTERS/Dylan MartinezVis mer

Girouds hodestøt legger press på Mourinho

Senket WBA.

• Arsenal - WBA 1-0

(Dagbladet): Arsenal tok lagets fjerde strake seier i Premier League etter 1-0 mot WBA på Emirates.

Olivier Giroud stanget inn vinnermålet etter 14 minutter. En corner fra Santi Cazorla fant panna til Giroud som headet inn 1-0.

Arsenal har funnet formen på tampen av sesongen og har allerede sikret den viktige 4. plassen i Premier League som sikrer Champions League-spill neste sesong.

London-klubben er bare to poeng bak Chelsea på 3. plass, men Jose Mourinhos mannskap har én kamp mindre spilt og møter Norwich senere i ettermiddag.

Arsenal styrte spillet gjennom store deler av kampen på Emirates og i annen omgang var Lukas Podolski centimetere fra å øke til 2-0. Tyskeren fikk ballen på 10-11 meter etter en forferdelig klarering av bortelaget, men Podolski sleivet og sendte ballen i stanga.

Dermed endte kampen med 1-0 - og Arsenal ser ut til å avslutte sesongen i god form.