Giske følte seg truet av Chelsea-fans

Stakk fra VIP-tribunen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kulturminister Trond Giske (Ap) måtte flytte fra VIP-tribunen under kampen mellom Chelsea og Rosenborg i London tirsdag, fordi han følte situasjonen ble for truende nær de mange Chelsea-supporterne.

Sammen med landslagstrener Åge Hareide og en rekke norske finanstopper fulgte Giske det spennende Champions League-oppgjøret på Stamford Bridge, som endte med poengdeling.

Rema-brødrene Magnus og Ole Robert Reitan hadde invitert følget, som også inkluderte John Fredriksen, Tor Olav Trøim, Øystein Stray Spetalen og flere andre, skriver Dagens Næringsliv.

Da Rosenborgs Mika Koppinen scoret, slapp Giske og de øvrige norske kjendisene jubelen løs. Det skulle de ikke ha gjort.

– What the fuck are they doing here, brølte Chelsea-tilhengerne rundt dem, før Go home-ropene taktfast begynte å gjalle.

Sikkerhetsfolkene måtte omringe det norske VIP-følget, før de i pausen geleidet dem bort og sørget for at de fikk mer beskyttede seter.

– Vi oppfattet sikkerheten der vi satt som litt usikker. Vi var til sammen 40 nordmenn midt på en Chelsea-tribune. Jeg opplevde det truende å sitte der etter at RBK ledet 1-0. I pausen ble det derfor etter vårt ønske foretatt et bytte, og vi fikk tildelt roligere plasser, sier Giske til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer