Gislason jaget av egne fans

Måtte søke tilflukt på stadion.

(Dagbladet.no): Grasset er ikke bare grønt på den andre sida. Stefan Gislason forlot Lyn til fordel for danske Brøndby. Der har det gått tråere for midtbanespilleren som ble regnet som en av Tippeligaens beste.

Han har fått krikk i pressen, og klubben ligger på en skuffende niendeplass i serien.

I helga scoret han sitt første mål for klubben, men det ble likevel tap 2-4 borte mot Horsens. Det var Brøndbys 23 strake bortekamp uten tre poeng.

Det likte ikke fansen.

Da spillerbussen kom tilbake til stadion i København etter hjemreisen, ventet 200 rasende patrioter.

Da omtrent 20 maskerte hooligans rett og slett gikk løs på spillerbussen, måtte Gislason og co søke tiflukt inne på stadion mens politi brukte batonger for å holde hordene ute.

- Vi fikk ført dem vekk fra området ved inngangen. Og spillerne og lederne forlot området i god ro og orden, sier vakthavende ved Vestengens Politi til ekstrabladet.dk.

Brøndby-trener Tom Køhlert er glad ingen kom til skade.

- Jeg forstår godt at de er frustrert på oss, og at de er skuffet. Det er også forståelig at de reagerer som de gjør. Så lenge de ikke tyr til vold, har jeg ikke noe imot det, sier Brøndby-trener Tom Køhlert til avisen.

LETTERE I LYN: Stefan Gislason var midtbanegeneral i Lyn. I Brøndby har det ikke vært like lett. Etter helgens tap ble spillerbussen angrepet av rasende fans. Foto: SCANPIX
LETTERE I LYN: Stefan Gislason var midtbanegeneral i Lyn. I Brøndby har det ikke vært like lett. Etter helgens tap ble spillerbussen angrepet av rasende fans. Foto: SCANPIX Vis mer

Han avdramatiserer det som skjedde.

- Det var vilt da vi kom. Men etter å ha ventet inne på stadion, var det ikke så ille.