Gislason nærmer seg Brøndby

Kan være klar i løpet av uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stefan Gislasons storspill for Lyn har ikke gått utenlandske storklubber hus forbi, og i forrige uke ble det klart at Brøndby hadde kommet med et bud på islendingen.

Nå nærmer klubbene seg en avtale, bekrefter Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

- Vi er fortsatt i dialog, men det er på detaljnivå. Vi regner med at det kan bli klart i løpet av uka, sier Bjarmann til Dagbladet.no.

Ifølge danske Ekstrabladet håper Stefan Gislasons agent, Arnor Gudjohnsen, at avtalen kan være i havn allerede i løpet av dagen.

Gislason selv fortalte Berlingske Tidende i helgen at han godt kan tenke seg å flytte til København.

- Jeg hadde et møte med Brøndbys sportssjef Anders Bjerregaard tirsdag der han fortalte om klubben og ambisjonene, og hvordan han vil bruke meg. I mine ører lød det godt, sa Gislason da.

Ifølge Ekstrabladet kan det være snakk om en overgangsum på opp mot 10 millioner kroner.

Stefan Gislason spilte som unggutt i Arsenal, og har siden vært i Strømsgodset, Grazer AK og Keflavik, før han for to år siden kom til Lyn.

ETTERTRAKTET: Stefan Gislason jubler etter tre mål mot Brann. Det er storspill som i denne kampen som gjør at Lyn sannsynligvis må klare seg uten islendingen i høstsesongen. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
ETTERTRAKTET: Stefan Gislason jubler etter tre mål mot Brann. Det er storspill som i denne kampen som gjør at Lyn sannsynligvis må klare seg uten islendingen i høstsesongen. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

Islendingens kontrakt med Oslo-klubben utløper til vinteren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer