Gislason skal fylle en "sekser-rolle" i Brøndby

Ble presentert i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lyn og Brøndby ble enige om overgangen tidligere i dag, og Lyn-strategen ble presentert på en pressekonferanse klokka 17.

Tidligere har det vært spekulert i en overgangssum på 10 millioner kroner for islendingen. Gislason har skrevet under for fem år med klubben.

- Det har dratt litt ut, og jeg har tenkt mye på dette. Jeg har aldri vært i tvil på noe tidspunkt, Brøndby har hele tiden vært det naturlige valget, sier Gislason til Brøndbys hjemmesider.

Ifølge Brøndby-trener Tom Køhlert skal islendingen fylle en såkalt "sekser-rolle" i klubben.

- I Stefan får vi en naturlig leder. At han var leder og omdreiningspunkt i Lyn sier alt. Han er rutinert, rolig og fornuftig med ballen, sier treneren til klubbens hjemmesider.

Lyn-trener Henning Berg er fornøyd med handelen.

– Han kom til oss som Bosman-spiller og har gjort det helt fantastisk i klubben. Nå hadde han seks måneder igjen av kontrakten sin og vil prøve seg ute. Dermed blir det best for alle parter å selge ham, sier Berg til NTB.

DRAR: Stefan Gislason forlater Lyn, til fordel for Brøndby. Her sammen med trener Henning Berg. Foto: Lise Åserud, Scanpix
DRAR: Stefan Gislason forlater Lyn, til fordel for Brøndby. Her sammen med trener Henning Berg. Foto: Lise Åserud, Scanpix Vis mer
Gislason skal fylle en "sekser-rolle" i Brøndby

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer