BLIR I BRØNDBY: Stefan Gislason er ønsket i Fredrikstad, men har gitt beskjed om at han ikke vil til Norge nå. Foto: AP
BLIR I BRØNDBY: Stefan Gislason er ønsket i Fredrikstad, men har gitt beskjed om at han ikke vil til Norge nå. Foto: APVis mer

Gislason vil ikke til Fredrikstad

Takker nei.

(Dagbladet.no) Den gamle Lyn-helten Stefan Gislason gikk for to år siden til det danske storlaget Brøndby. Der nede har midtbanegeneralen gjort sine saker meget bra, noe som et kriserammet Fredrikstad også har merket seg.

I forrige uke tok Østfold-laget kontakt med den islandske landslagsspillerens agent, for å høre om det var mulig å lure 29-åringen til Østlandet. Svaret var negativt.

- Fredrikstad tok nylig kontakt med oss via en agent, men fikk nei til svar, sier Gislasons agent Arnor Gudjohnsen til Dagbladet.

Islendingen er nemlig tilbake fra soning og da fikk også Brøndby sving på sakene.

- Han ønsket seg ikke tilbake til norsk fotball i denne fasen av karrieren sin. Stefan var suspendert de tre første kampene denne sesongen, men etter at han kom tilbake på laget har Brøndby vunnet alle kampene sine. Det er veldig lite trolig at han returnerer til norsk fotball i dette overgangsvinduet, sier Gudjohnsen.

Brøndby ligger på sjetteplass etter seks kamper, med ti poeng - det samme som Ståle Solbakkens FCK. De har fire poeng opp til serieleder OB.

Det har ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med FFK-direktør Runar Henriksen.