TIL OVERVÅKING: Gael Givet sliter med for rask puls og følte seg ikke bra på banen i går. Foto: AFP/ADRIAN DENNIS
TIL OVERVÅKING: Gael Givet sliter med for rask puls og følte seg ikke bra på banen i går. Foto: AFP/ADRIAN DENNISVis mer

Givet til sykehus med hjertetrøbbel

Tatt av banen etter 22 minutter.

(Dagbladet): Sunderland - Blackburn 2-1.

Blackburns franske forsvarer Gael Givet ble byttet ut halvveis i første omgang da Morten Gamst Pedersens klubb tapte på Wearside i går ettermiddag.

Nå kommer forklaringen: 30-åringen sleit med hjerterytmen og Blackburn-legen var redd for backens helse, melder Sky Sports.

- Legen sa det var en risiko for at han kunne kollapse, så vi var nødt til å ta ham av. Han har hatt dette før, og følte at pulsen var altfor høy, sier Blackburn-sjef Steve Kean.

The Independent skriver at Givets hjerte banket usynkront på Stadium of Light, ikke bare for raskt, og Kean mener hendelsen gjør at spillerens fotballframtid er usikker.

Givet ble kjørt til sykehus fra stadion i går.

- Hadde vi ikke fulgt legens ordre kunne dette gått ille. Nå overvåkes han, det er rolig og forhåpentligvis blir han bra. Hjerterytmen hans er fin nå. Jeg vet ikke hva vi kan gjøre med det. Hvis du ser helheten her, og tenker på hvor mye han løper, så kan dette være en alvorlig lidelse.

Kean avsluttet kampen med bare ti menn og så Sunderland snu 0-1 til 2-1 i løpet av kampens siste sju minutter.

- Det er lett å synes synd på seg selv, men vi får flere spillere tilbake neste uke. Og vi har to viktige hjemmekamper mot West Brom og Bolton.

På sikt kan Keane få mer trøbbel, hvis Daily Telegraph har rett i at Blackburns indiske eiere er i trøbbel med banken.

Ifølge avisa krever klubbens bankforbindelse at fjærkreprodusent Venky skyter inn omlag 45 mill. kroner før nyttår, for å få ned overtrekket. Alternativet er å selge spillere.