FÅR DOBBELTROLLE: Ole Gustav Gjekstad overtar treneransvaret i Larvik. Samtidig fortsetter han som sportssjef for den nybakte Champions League-vinneren.Foto: Torbjørn Berg / Dagbladet
FÅR DOBBELTROLLE: Ole Gustav Gjekstad overtar treneransvaret i Larvik. Samtidig fortsetter han som sportssjef for den nybakte Champions League-vinneren.Foto: Torbjørn Berg / DagbladetVis mer

Gjekstad ansatt som ny Larvik-trener

Skal også være sportssjef.

Det betyr at 43-åringen har ansvar for hele driftsområdet sport med personellansvar for hele trenerteamet, støtteapparatet, spillere og rekrutteringstrenere/spilleutviklere.

Tor Odvar Moen, som har fungert som trener etter at Carl Erik Bøhn fikk sparken, går inn i trenerteamet, heter det i en pressemelding fra Larvik Håndballklubb.

- Jeg stiller meg 100 prosent bak det valget klubbens ledelse har gjort, sier kaptein Tonje Larsen. Hun sier at Gjekstad er perfeksjonist og opptatt av detaljer, at han har gode og motiverende treninger, og at alle spillerne gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer med ham som leder.

- Jeg gleder meg til å jobbe med alle involverte i Larvik Håndballklubb. Organisasjonen har aldri vært sterkere enn nå, så jeg er trygg på at vi går en lys og god framtid i møte, sier Ole Gustav Gjekstad.

(NTB)