Gjekstad da Sandra bøyde seg ned: «Hva er det du driver med!»

Fryktet at superkeeperen skulle slå opp skaden.

BESTE KEEPER: Larvik-keeper Sandra Toft er kåret til Champions Leagues beste målvakt. I dag blir hun helt avgjørende når Larvik spiller om Champions League-trofeet i finalen mot Buducnost.
BESTE KEEPER: Larvik-keeper Sandra Toft er kåret til Champions Leagues beste målvakt. I dag blir hun helt avgjørende når Larvik spiller om Champions League-trofeet i finalen mot Buducnost. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

* Champions League-finale: Larvik - Buducnost, kl. 17.00

BUDAPEST (Dagbladet): Larvik spiller Champions League-finale mot det montegrinske laget Buducnost i ettermiddag.  Mange av jentene var med da klubben vant det gjeve trofeet for første gang i 2011.

Målvakt Sandra Toft er ikke blant dem. I ettermiddag spiller den danske 25-åringen for sin første internasjonale tittel.

I tvil om hun kunne spille Helt fram til kampstart i semifinalen mot Dinamo-Sinara i går var det imidlertid uklart om hun ville bli spilleklar, etter lyskestrekken hun pådro seg i returkampen mot Vipers i semifinalen i det norske sluttspillet sist tirsdag.

- Ja, jeg var i tvil om hun kunne spille, bekrefter Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad.

Da han så Toft ta noen dype «utfall» under oppvarmingen til den kampen, så ble han «svett», som han sier.

- Hva er det du driver med? Hold deg på beina, tenkte jeg.

Kåret til beste målvakt Men Sandra var mer enn klar. Hun tok de tre første skuddene og kom godt i gang. Totalt tok hun 16 av 37 skudd - en redningsprosent på 43.

I motsetning endte Dinamo-Sinaras målvakt Anna Sedoykina på 21 redningsprosent — med sju redninger på 34 skudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.