Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gjekstad nevnes som mulig Pytlick-erstatter: - Hyggelig å bli nevnt

Ferdig i Larvik etter sesongen.

AKTUELL FOR DANMARK?Ole Gustav Gjekstad er blant navnene som dukker opp i debatten rundt hvem som bør bli sjef for Danmarks håndballjenter. - Hyggelig å bli nevnt, sier den avtroppende Larvik-treneren.  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
AKTUELL FOR DANMARK?Ole Gustav Gjekstad er blant navnene som dukker opp i debatten rundt hvem som bør bli sjef for Danmarks håndballjenter. - Hyggelig å bli nevnt, sier den avtroppende Larvik-treneren. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Ole Gustav Gjekstad er blant navnene som dukker opp i debatten rundt hvem som bør bli sjef for Danmarks håndballjenter. - Hyggelig å bli nevnt, sier den avtroppende Larvik-treneren.

Søndag ble det klart at Jan Pytlick måtte gå av som landslagstrener etter sin annen periode på sju år. Han maktet ikke å lede danskene til medalje under EM i Kroatia og Ungarn.

Neste år arrangeres kvinne-VM i Danmark, da med en ny leder på benken for vertsnasjonen.

Jens Jacob Juulsager, kommentator for Dansk Radios nettavis, er blant dem som mener Gjekstad er en spennende kandidat til jobben. Det er fra før klart at han gir seg som Larvik-sjef etter inneværende sesong.

- Ikke avklart - Det er vel ikke noe jeg har tenkt noe på. Det er hyggelig å bli nevnt i slike sammenhenger og en attraktiv jobb. Men utover det har jeg ikke tenkt noe på det, sier Gjekstad til NTB.

Han uttalte tidligere i måneden at han ønsker andre og kanskje større utfordringer for framtiden og at han er tilgjengelig på markedet.

- Det er ennå ikke avklart hva jeg skal gjøre, fortsetter suksesstreneren.

Tirsdag leder han Larvik-jentene i NM-finalen mot Halden i Oslo Spektrum. LHK kan bli norgesmester for sjuende år på rad.

(NTB)