Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gjelsten innrømmer: - Stilte spørsmålet til Ole Gunnar om han var motivert

Solskjær tilbake i Molde.

TILBAKE I MOLDE: Ole Gunnar Solskjær er tilbake i Molde. Det gleder Bjørn Rune Gjelsten (lengst til høyre). Her sammen med Kjell Inge Røkke på en pressekonferanse for tre år siden.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
TILBAKE I MOLDE: Ole Gunnar Solskjær er tilbake i Molde. Det gleder Bjørn Rune Gjelsten (lengst til høyre). Her sammen med Kjell Inge Røkke på en pressekonferanse for tre år siden. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Molde kunne i går offentliggjøre at Ole Gunnar Solskjær gjør comeback som trener i klubben.

- Jeg har et veldig fint år med familien og storkost meg og vurdert om jeg vil fortsette med det. Det er derfor jeg har brukt så ang tid på å bestemme meg. Har jeg den sulten som kreves? Ja, det har jeg, sa Solskjær da han møtte pressen på Aker stadion.

Overfor VG i dag innrømmer en av klubbens rike onkler, Bjørn Rune Gjelsten, at de var usikre på om Solskjær var motivert.

- Vi stilte spørsmålet til Ole Gunnar om han var motivert, og han stilte seg selv det spørsmålet. Nå har han konkludert med at det vil han gjerne. Viktig for han og viktig for oss å få den bekreftelsen. Det er grunnen til at det har tatt tid, sier Gjelsten til VG.

Gjelsten sier overfor avisa at han tror Solskjær er revansjesugen etter Cardiff-tiden.

Og forventningene til Solskjær er klare: Champions League-spill. Og et seriegull.

- Det er en overordnet målsetting å komme til Champions League. Det vil være fantastisk om vi kan klare det, sier Gjelsten.

- Målet er seriegull i løpet av Solskjærs neste periode? spør VG.

- Det er det ikke tvil om.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!