Gjelsten kjøper bane?

LONDON (Dagbladet): Norskeklubben Wimbledon er fortsatt på stadionjakt. Ifølge en britisk avis er klubben ute etter å kjøpe Loftus Road, banen til gjeldsklubben Queens Park Rangers i London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er tabloiden News of the World som mener at Gjelsten & co kan komme til å legge inn et bud om å kjøpe det intime baneanlegget i South Africa Road, adresse Vest-London. Her er tribunekapasiteten 19148 tilskuere.

- Loftus Road vil være ideell for oss, sier en anonym Wimbledon-kilde til News of the World.

Ikke fusjon

For en stund siden ble det spekulert på om Wimbledon og QPR ville fusjonere ved at Dons kjøpte klubben, dette ble det ikke noe av.

Nå kan det gå mot en baneovertakelse. Dette kan være gunstig forretning for begge klubbene. Ifølge News of the World vil QPR da bli leietaker av Wimbledon mot at de igjen får penger inn i ei bunnskrapt kasse.

Leier bane

Wimbledon har siden 1991 leid gress av Crystal Palace på Shelhurst Park etter at klubben forlot Plough Lane. Shelhurst Park er et baneanlegg som er for stort for Dons, som trekker i underkant av 10000 på hjemmekampene.

Etter det Dagbladet erfarer, er de norske eierne, Bjørn Rune Gjelsten og Kjell Inge Røkke, heller ikke lenger spesielt fornøyde med beliggenheten i Sør-London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer