Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gjelsten leder VM

Vant nok en offshore-runde.

Bjørn Rune Gjelsten og Steve Curtis vant søndagens VM-runde i offshore, og topper sammenlagtslisten 11 poeng foran «Qatar 96».

I søndagens VM-runde i Spania startet Steve Curtis i sin 100. VM-runde, og kunne feire med nok en seier etter at han og Gjelsten vant løpet.

- Det var fullt kaos i den første svingen, det var båter over alt. Vi tapte mange plasser, men hadde kjørt oss opp til andre etter seks runder. Vi skulle sette inn et angrep på «Jotun» da vi fikk beskjed om at de hadde fått tidsstraff, og vi la oss bak ettersom vi visste at vi kom til å få teten, sier Curtis.

Det var svært vanskelige forhold under årets tredje VM-runde, og banen ble også kuttet ned på grunn av mye vind.

- Dette var en av de vanskeligste VM-rundene på lenge, og hardt arbeid og godt samarbeid gjorde at vi vant i dag, sier Gjelsten.

For «Spirit of Norway» betyr søndagens seier i Garrucha at de leder VM med sine 49 poeng, 11 foran «Qatar 96».

Neste VM-runde kjøres i Arendal 23. juli.

(ANB)

ARENDAL NESTE: Når Bjørn Rune Gjelsten og Steve Curtis kommer til Arendal 23. juli, gjør de det som VM-ledere. Foto: REUTERS
ARENDAL NESTE: Når Bjørn Rune Gjelsten og Steve Curtis kommer til Arendal 23. juli, gjør de det som VM-ledere. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling