Gjelsten overbeviste «The Crazy Gang»

I olabukser og t-skjorte tok Bjørn Rune Gjelsten seg en alvorlig prat med Wimbledon-gutta. - Bjørn virket veldig overbevisende, sier keeper Neil Sullivan.

Møtet med de gale fotballgutta i London skjedde på tampen av forrige uke. Den norske styreformannen inviterte spillerne til en uformell prat på treningsfeltet i Roehampton, skriver Soccernet.

- Mange planer

Og mange av Wimbledons-spillerne ble overrasket da den vanligvis dresskledde multimillionæren også stilte i uformelt antrekk: Enkel t-skjorte og olabukse.

Enda bedre stemning ble det da Gjelsten la fram planene sine for klubben.I løpet av møtet fikk Gjelsten overbevist de fleste spillerne om at de norske eieren ville bygge opp klubben, ikke bryte den ned.- Det Bjørn sa virket veldig overbevisende. Han sa han hadde mange planer for klubben, og blant disse var forbedringer av treningsområdet og bygging av ny bane, sier Neil Sullivan.

Bane viktigst

Sullivan er flasket opp i klubben fra juniornivå, og kan forlate Wimbledon gratis dersom han ikke skriver under en ny kontrakt.- Med min fartstid i klubben synes jeg det er viktigst å bygge et nytt stadion, og det var også det framste i planene hans, sier keeperen.