Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gjelsten trøstet våte jenter

Rikke Hoffsmo (9) og Kine Steffenrud (9) opplevde sitt livs sjokk da de falt i vannet ved Pollen i Arendal. Så fikk de trøst av Bjørn Rune Gjelsten.

De to niåringene var ute og syklet på Pollen, da de passerte en stand med motorsykler. Plutselig forsøkte en å starte «chopperen» da den sto i gear. Den hoppet over brygga og tok de to jentene med seg. Den ene av de to kunne knapt svømme, men begge ble reddet i land av de tilstedeværende dykkerne.

Det endte bra og jentene fikk ikke andre skader enn selve sjokket av å falle i vannet. Og trøst fikk jentene da Bjørn Rune Gjelsten fikk høre om uhellet. Han inviterte dem likegodt som sine gjester på VIP-tribunen.

Gjelsten gikk så ut og presterte den tredje raskeste tiden under tidskjøringen. Og det var han veldig godt fornøyd med.

- Det var en bra plassering for oss. Men jeg skulle nok ikke kjørt to runder på rappen til å begynne med. For etter bytte av propell senket jeg tiden min med over fire sekunder. Men det er kanskje lett å si etterpå, sa Gjelsten, som håper å gjenta en pallplassering også i søndagens race.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media