- Gjenforenes med Mourinho

Lampard skal ha landet i Italia.

(Dagbladet.no): Frank Lampard var en av José Mourinhos høyest betrodde tjenere under portugiserens regime på Stamford Bridge.

Etter at mannen, som ikke lenger ønsker å være «The Special One», overtok de regjerende, italienske seriemestrene Inter, har Mourinho uttalt at han ikke var overrasket over at «hele» Chelsea kunne tenke seg å spille for ham i Inter.

Nå kan det se ut som i hvert fall én mann får ønsket innfridd av den karismatiske portugiseren.

Frank Lampard skal ifølge italienske medier ha landet i Italia for å sluttføre formalitetene rundt en overgang som spekuleres i å ligge på rundt 75 millioner kroner i vederlag til Chelsea og rundt 60 millioner kroner i årslønn over fire år, skriver Channel 4.

Rapportene om at noe er i gjære, dukket opp i går kveld da normalt pålitelige France Football rapporterte at overgangen var klar.

Ingen engelske rapporter

Dette har imidlertid ikke blitt fulgt opp i særlig grad av engelske medier, som kun refererer til ovennevnte rapporter, noe som ikke forsterker troverdigheten i ryktene.

Fra Chelsea-hold heter det uansett at klubben ennå ikke har mottatt noe konkret tilbud på den engelske landslagsmannen.

MOURINHOS GULLGUTT: Frank Lampard står høyt i kurs hos Inter-manager José Mourinho. Her feirer de to Chelseas foreløpig siste triumf; FA-cupen i 2007. Foto: AP/Scanpix
MOURINHOS GULLGUTT: Frank Lampard står høyt i kurs hos Inter-manager José Mourinho. Her feirer de to Chelseas foreløpig siste triumf; FA-cupen i 2007. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Likevel har det lenge knyttet seg usikkerhet til Lampards kontraktssituasjon i Chelsea, og spilleren har ennå til gode å skrive under på noen ny kontrakt med klubben.

Sist gang Lampard ble konfrontert med egen fotballframtid var i etterkant av Champions League-finalen mot Manchester United. Den gang sa 30-åringen at han var «ganske sikker» på å fortsette på Stamford Bridge.

- Gjenforenes med Mourinho