Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Gjennom avskjedsrykter og kaos jager Lebron James historie

I det som kan være hans andre avskjedssesong med Cleveland Cavaliers er kravene til Lebron James fortsatt ubønnhørlige.

KONGEN: Lebron James har levert nok en fantastisk sesong for sitt Cleveland Cavaliers som har levert en kaotisk sesong til gjengjeld. Nå kan han forsvinne på nytt. Foto: David Richard-USA TODAY Sports/NTB scanpix
KONGEN: Lebron James har levert nok en fantastisk sesong for sitt Cleveland Cavaliers som har levert en kaotisk sesong til gjengjeld. Nå kan han forsvinne på nytt. Foto: David Richard-USA TODAY Sports/NTB scanpix Vis mer

Bare en ting gjelder for Lebron James. Å vinne sluttspillet i NBA. Verdens beste basketballspiller det siste tiåret har vunnet 3 titler så langt i karrieren, og i jakten på å utfordre Michael Jordan som tidenes beste er flere mesterskapsringer det viktigste ankepunktet mot 33-åringen.

Likevel har årets sesong har vært en av de mer turbulente i superstjernens karriere. Laget hans endte bare som fjerde beste i øst og får dermed en tøffere vei til finalen enn hva de har vært vant med de siste årene. Årets vei til finale og tittel er hans mest utfordrende på lenge, i det som kan bli slutten på hans andre Cleveland-kapittel.

- Mentalt og fysisk er jeg der jeg skal være akkurat nå. Jeg er frisk og rask og klar for sluttspillet, så får vi se hva som skjer, sa James til ESPN etter siste kamp i grunnserien.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

6 MÅNEDER*

KUN I HELGA

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr 180 kroner for et halvt år. 0,33 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (55kr/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?