Anders Eggan gjør comeback

Gjennom skademarerittet har Anders (21) jobbet som modell. Nå gjør han comeback

Anders (21) har modellkontrakt og debuterte som proffbokser i fjor. Nå har han signert en kontrakt som gjør at han går et proffstevne i Spania i juni.

KLAR FOR COMEBACK: Anders Eggan (21). Her med Lewis van Poetsch, som han slo i sin første proffkamp i oktober i fjor. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
KLAR FOR COMEBACK: Anders Eggan (21). Her med Lewis van Poetsch, som han slo i sin første proffkamp i oktober i fjor. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Anders Eggan (21) har signert med Katharina Thranderz' spanske promotørselskap Maravillabox Nordic, og skal bokse et stevne i Spania 29. juni.

Trønderen er et av Norges aller største boksetalenter, og gikk sin første proffkamp i Stokke i fjor. Den vant han på poeng. Han er også norgesmester.

- Det er en grunn til at vi signerer ham: Han er karismatisk og et usedvanlig stort talent med et voldsomt blikk. Han har en stor framtid foran seg. Han er født til å være proffbokser, sier André Moen i Valkyria til Dagbladet. Valkyria er Maravillabox' promotør.

Det forhandles om en langtidskontrakt - en proffkontrakt - for Eggan, men først skal han bokse dette stevnet.

Styrket av skade

Eggan har de siste seks månedene slitt med en skade i hånda. Knoken ble knust, han hadde fire tretthetsbrudd, en betennelse og et avrevet leddbånd. Sistnevnte måtte opereres og festes, noe som ga lang rehabiliteringstid.

Nå er han friskmeldt, og hadde sin første skikkelige sparring for en ukes tid siden.

- Jeg har nettopp fått klarsignal på at jeg kan slå fullt med den igjen. Det var ikke så gøy å være seks måneder ute, men det ga meg mulighet til å jobbe med mye annet. Venstrehånda er mye sterkere nå, og det har kommet mye godt ut av det, sier Eggan til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer