Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Gjerningsmannen var ute etter å skade Ciljan

Nå blir det anmeldelse likevel.

MÅTTE TIL LEGEVAKT: Per Ciljan ble slått til blods på byen i Trondheim i natt. Først trodde man slaget var utilsiktet, men nå har man endret oppfatning.
Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
MÅTTE TIL LEGEVAKT: Per Ciljan ble slått til blods på byen i Trondheim i natt. Først trodde man slaget var utilsiktet, men nå har man endret oppfatning. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet): Per Ciljan Skjelbred ble offer for vold da han i natt var ute på byen i Trondheim sammen med noen kamerater.

Da Dagbladet snakket med RBKs mediesjef Nils Heldal tidligere i dag, var 22-åringen av den oppfatning at slaget fra en ukjent gjerningsmann ikke var spesielt rettet mot ham.

- Per sier slaget ikke føltes noe hardt. Han sto i en gjeng, og tviler som sagt på at det i det hele tatt var myntet på ham. Det kommer ikke til å bli noen anmeldelse eller noen videre oppfølging av dette, sa mediesjefen.

Nå har man likevel grunn til å tro at RBK-profilen var målet for voldshandlingen.

- Ting tyder på at gjerningsmannen var mer ute etter å skade nettopp Per enn det han selv følte da han skjedde. Derfor vil vi ta kontakt med politiet, høre hva de synes vi skal gjøre, og så gjøre nettopp det, sier Heldal til adressa.no.

Bård Heldal på krimvakta ved Sentrum politistasjon bekrefter overfor nettstedet at en anmeldelse er på vei.

Skjelbred måtte oppsøke legevakt for å få behandlet en blødning under øyet etter slaget.

Det skal ikke ha vært noen klar foranledning til episoden, og 22-åringen var ifølge Heldal ikke beruset da det skjedde.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media