Gjerpen-speakeren skjelte ut Nordstrand

- Jeg ble sjokkert, sier Randi Gustad.

(Dagbladet.no): Speakeren i Skienshallen brukte høytaleranlegget til å uttale seg negativt om bortelagets spill onsdag kveld. Etter kampen oppsøkte han Nordstrand-benken og skjelte dem ut etter noter.

Gjerpen slo Nordstrand 31-30, og dramatikken ble i meste laget for speaker Tom Gulliksen.

Han kritiserte bortelaget Nordstrands stygge taklinger over høytaleranlegget og kommenterte gjestene på en lite flatterende måte.

- Jeg har aldri hørt en speaker kommentere så dumt i løpet av de 30 årene jeg har holdt på med håndball, sier Nordstrand-trener Marinko Kurtovic til Aftenposten.

- Jeg ble sjokkert. Har aldri opplevd noe liknende, sier Nordstrand-veteran Randi Gustad om at speakeren kom bort til benken og skjelte ut Kurtovic og hevdet Nordstrand var det mest usportslige laget han hadde sett.

Gulliksen la seg naturlig nok paddeflat og beklaget oppførselen sin i ettertid.

- Jeg hadde en dårlig dag på jobben. Jeg beklager at jeg ikke klarte å kontrollere meg selv. Jeg hadde ikke noe med å kontakte Nordstrand på denne måten. Jeg er en voksen person, som ikke skulle ha opptrådt slik, sier Gulliksen.

- SJOKKERT: Nordstrand-veteran Randi Gustad sier hun aldri har opplevd liknende Gjerpen-speakerens oppførsel. Foto: Hans A. Vedlog
- SJOKKERT: Nordstrand-veteran Randi Gustad sier hun aldri har opplevd liknende Gjerpen-speakerens oppførsel. Foto: Hans A. Vedlog Vis mer
Gjerpen-speakeren skjelte ut Nordstrand