Gjerrige milliardærer

Milliard-laget til Roman Abramovitsj er gjerrige med scoringene. På de fem siste kampene har Chelsea bare ett mål i snitt. Det kan koste dem gullet i Premier League.

Spillet mot Fulham var like gjerrig som vi har sett hos Chelsea i det siste. Hernan Crespo var den eneste som spanderte en scoring på Abramovitsj og fansen. 17 minutter ut i andre omgang la Wayne Bridge et innlegg fram til Crespo. Argentineren hoppet høyt over forsvarer Andy Melville og headet ballen nydelig i mål. Det ga en etterlengtet seier for Chelsea - den første i serien siden 30. november.

Truet Chelsea

Fulham åpnet sterkt på hjemmebane. I løpet av de to første minuttene tvang Louis Saha og Andy Melville fram kjemperedninger fra Cudicini i Chelsea-buret.

Gjestene våknet etter hvert og fikk ganske god kontroll på spillet i første omgang. Men mange gode sjanser hjalp ikke, stjernene traff ikke mål.

Fulham-keeper Edwin van der Saar viste seg fra sin beste side ved å redde Damien Duffs knallharde skudd. Chelsea-spilleren fikk skulderen ut av ledd da han falt like etter og er ute av spill.

- Det er et stort tap for oss, men vi håper å kunne ha ham tilbake om to- tre uker, sier manager Claudio Ranieri til PA Sport.

Måltørke

Chelsea startet året med målfest. På de fem første kampene i årets Premier League scoret de hele 15 mål - et snitt på tre. På de fem siste har de scoret fem - ett mål i snitt.

Den russiske eieren Roman Abramovitsj har brukt drøye 1,3 milliarder kroner på nye spillere. Men milliardlaget har vært gjerrige med å betale tilbake med scoringer. På de ti siste seriekampene er det bare én kamp der de har scoret mer enn ett mål. Totalt 15 mål på 10 kamper gir et snitt på 1,5.

- Dette er en dårlig periode for oss. Vi har mange sjanser, men klarer ikke score, sier Ranieri. Han mener Hernan Crespo er langt unna toppformen.

- Han er 60 eller 70 prosent av sin kvalitet, han er ikke den ekte Crespo enda.

Men Chelsea kan glede seg over tre poeng og delt tabelltopp med Arsenal. Hvis spissene blir mer spandable foran mål kan det bli en uhyre spennende kamp om gullet. KAMPFAKTA

Premier League

Fulham- Chelsea 0- 1 (0- 0)

Mål: Hernan Crespo (62).

SCORINGSFATTIGE: Chelsea scorer ikke så ofte, men det holder stort sett til trepoengere. Her blir Hernan Crespo (t.h) gratulert av Frank Lampard (t.v) og Wayne Bridge. <!--FOTO-->