<strong>ETTMÅLSSEIER:</strong> De skotske spillerne feirer Craig Mackail-Smiths (delvis skjult) mål halvtimen ut i kampen. Det var nok til å ta med seg samtlige tre poeng fra Liechtenstein, og dermed er Skottland på annenplass bak suverene Spania før tirsdagens avsluttende runde.Foto: SCANPIX/AP Photo/Keystone, Regina Kuehne
ETTMÅLSSEIER: De skotske spillerne feirer Craig Mackail-Smiths (delvis skjult) mål halvtimen ut i kampen. Det var nok til å ta med seg samtlige tre poeng fra Liechtenstein, og dermed er Skottland på annenplass bak suverene Spania før tirsdagens avsluttende runde.Foto: SCANPIX/AP Photo/Keystone, Regina Kuehne Vis mer

Gjerrige skotter opp på playoff-plass

Vant bare 1-0 borte mot Liechtenstein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skottland vant bare 1-0 borte mot Liechtenstein i EM-kvalifiseringen lørdag. Det var uansett nok til å innta omspillsplassen i gruppe I.

Borteseieren gjør at skottene overtar annenplassen ett poeng foran Tsjekkia. Craig Mackail-Smith spilte sin første landskamp fra start og takket for tilliten med å score kampens eneste mål etter 32 minutter - skottenes åttende på sju kamper i kvaliken.

Kampen om hvem som tar omspillsplassen, bak den suverene gruppevinneren Spania, lever for fullt når alt skal avgjøres tirsdag kveld. Tsjekkia reiser for å møte Litauen borte, mens Skottland står overfor en vrien oppgave når de gjester Spania.

Tom Harald Hagen dømte lørdagens eneste EM-kvalifiseringskamp.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer