Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gjerrige Sogndal slo Haugesund: - Vi burde vunnet mer

Vant 1-0.

MATCHVINNER: Hjemmelaget Sogndal vant etter scoring av Mahatma Otoo. Christophe Psyché, Bjørn Inge Utvik, Taijo Teniste, Martin Ramsland, Gilbert Koomson jubler.
Foto: Christian Blom / NTB scanpix
MATCHVINNER: Hjemmelaget Sogndal vant etter scoring av Mahatma Otoo. Christophe Psyché, Bjørn Inge Utvik, Taijo Teniste, Martin Ramsland, Gilbert Koomson jubler. Foto: Christian Blom / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Sogndal - Haugesund 1-0 (1-0)

(Dagbladet): Sogndal vant 1-0 hjemme mot Haugsund etter scoring av angriperen Mahatma Otoo.

- Jeg er fantastisk imponert av gutta. Vi burde vunnet mer, og jeg er veldig fornøyd. Vi spiller god fotball. Vi har sju av tolv poeng, det er bra, sier Sogndal-trener Eirik Bakke til TV 2.

Sogndal står dermed med sterke sju poeng på fire kamper. Bare ett tap er en godkjent start fra de hvite. Laget har bare sluppet inn to mål så langt denne sesongen og står uten baklengsmål i de tre siste.

- Vi spilte en god kamp og jeg vil gratulerer lagkameratene mine. Vi måtte kjempe hardt for å komme oss til målsjanser, sier matchvinner Mahatma Otoo til TV 2.

For Haugesund er situasjonen ikke like bra og trener Mark Dempsey har sett laget tape to strake etter den suverene starten med to seiere.

Sjansefattig 32 minutter var spilt på Fosshaugane Campus da Mahatma Otoo satte inn 1-0.

Sogndal kontret, men fikk avsluttet mot mål. Etter litt rot ved gjestenes 16-meter, banket Otoo ballen opp i vinkelen til 1-0.

Otoo burde blitt tomålsscorer etter 56 minutter. På nytt kontret hjemmelaget og Otoo fikk avslutte fra god posisjon, men spissen fra Ghana fikk ikke noe trykk i skuddet og avslutningen ble reddet av Haugesunds William Troost-Ekong.

Tett Sogndal hadde ballen mye og skapte mest, men også gjestene yppet seg.

Haugesund-spiss Ibrahim Shuaibu kom til en god mulighet etter 77 minutter. Angriperen løp seg fri, men avslutningen fra skrått hold gikk utenfor Sogndal-målet.

Kampen ebbet ut med 1-0, i en kamp der begge lagene hadde nok sjanser til å score noen få mål til for å varme til frammøtte på Fosshaugane-

Hele Norges coronakart